понедельник, 18 апреля 2016 г.

18 квітня 2016 року у холі Житомирської обласної універсальної наукової бібліотеки імені Олега Ольжича відбулося відкриття Всеукраїнської пересувної фотовиставки, в рамках клубного кільця «Фестивалю Фотоклубів України».



Житомирські фотографи прийняли участь у 10-му ювілейному «Фестивалі фотоклубів України»  і виступили організаторами виставки, на якій, Вашій увазі пропонуються фотороботи з 12 фотоклубів України.
Загалом участь фотоклубів у «Фестивалі фотоклубів України» дає можливість познайомити широкого глядача з діяльністю фотоклубів, організовує демократичне змагання між ними, пропагує діяльність українських клубів на теренах країни і за кордоном.

Незважаючи на складний для нашої країни час, десятий фестиваль фотоклубів України в 2015 році зібрав учасників з дев'яти міст нашої Батьківщини: Долини, Дніпропетровська, Житомира, Києва, Маріуполя, Одеси, Рівного, Херсона та Енергодара.
Громадська організація «Житомирський міський фотоклуб IRIS»» - це організація, що сприяє розвитку фотомистецтва у нашому місті, проводить зустрічі та практичні зайняття, підтримує творчі мистецькі починання, знайомить людей між собою та дарує незабутні моменти життя.
Під час дії виставки фотографій планується пряма трансляція відео (можна буде задавати запитання он-лайн) семінарів, обговорень, виступів – творчих особистостей м. Житомира.
Слідкуйте за датою та часом, новинами спільноти на електронній сторінці https://vk.com/foto_iris.   Безкоштовно та пізнавально!
 Якщо вам набридла масова, комерційна фотографія, і захотілося доторкнутися до неординарної фото творчості, тоді варто відвідати виставку фестивалю, яка відбудеться з 18 квітня по 15 травня 2016 р.  за адресою: м. Житомир, Новий Бульвар, 4, у холі Житомирської обласної універсальної наукової бібліотеки імені Олега Ольжича.

Оставить комментарий

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © Iris - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -